Na een rondgang door de GGZ ben ik met mijn dochter bij Jeugdpraktijk Pit terechtgekomen. Mijn dochter heeft eerder veel negatieve ervaringen opgedaan in de hulpverlening. Vanaf het eerste contact met Jeugdpraktijk Pit was er sprake van een goede samenwerking. Mijn dochter en ik voelden ons begrepen. Afspraken werden zorgvuldig nagekomen en het vertrouwen in de behandeling groeide. Mijn dochter zegt daarover: “Ook al lijken de problemen nog zo groot en moeilijk, Jeltje kijkt altijd naar de dingen die me al wel lukken” Hierdoor ervaart mijn dochter meer zelfvertrouwen en levenslust. Als moeder voel ik me zeer gesteund door Jeltje, ook tijdens een onverwachts moment toen ik plotseling extra hulp nodig had. Ik ervaar Jeltje als betrokken, helder, snel, adequaat en professioneel. Dat ben ik nog niet vaak tegen gekomen in de GGZ. Mijn dochter is in korte tijd enorm geholpen en voelt zich heel veel beter. Daar ben ik Jeugdpraktijk Pit erg dankbaar voor.