Ik kwam bij Jeugdpraktijk Pit toen het heel slecht met me ging. Eerlijk gezegd kwam Jeltje Jelles de eerste tijd bij mij thuis aan de keukentafel, of zocht mij op in onze stal, want ik kwam het erf niet meer af. Ik ging al weken niet meer naar school, lag hele dagen in mijn bed, bekraste mezelf en ik wilde niet meer leven. Ik vond de hulp van Jeltje fijn omdat ik kon praten over wat mij allemaal dwars zat. Er viel daardoor een last van mijn schouders af en ik voelde me begrepen. De tips die ik kreeg hielpen mij. Ik kreeg ze ook op papier en wist daardoor precies wat ik kon doen tijdens stemmingsdips. Jeltje praatte ook met mijn ouders en met ons als gezin. Zij regelde dat er extra hulp kwam voor mijn ouders. Na een tijdje durfde ik weer naar school te gaan en kreeg ik meer energie en zelfvertrouwen. Mijn stemming bleef steeds vaker stabiel. Als mijn stemming toch zakte, dan stuurde ik Jeltje een Whatsapp bericht en reageerde zij. Tot mij eigen verbazing heb ik die zomer toch nog mijn eindexamen gehaald. Mijn advies is: ga in behandeling bij Jeugdpraktijk Pit, want het helpt je echt!