Ik ging naar Jeugdpraktijk Pit i.v.m. sterke (fobische) angst voor klaslokalen, restaurants, openbaar vervoer en theaterzalen. Met behulp van EMDR ben ik de confrontatie met mijn panische angsten aan gegaan. Daarna ging ik stap voor stap oefenen om in die verschillende ruimtes (waar ik eerder bang voor was) naar binnen te gaan. Jeltje ging de eerste keren letterlijk met mij mee en coachte mij daarna via WhatsApp. Ik bouwde steeds meer zelfvertrouwen op, omdat ik mijn angsten zelf leerde overwinnen. Jeltje regelde op school dat ik kon oefenen en dat er begrip was bij docenten voor mijn situatie. Zij kwam haar beloftes steeds na en deed alles in overleg. Toen ik uiteindelijk op reis ging met mijn klasgenoten naar het buitenland, durfde ik in het openbaar vervoer te gaan en overwon zo mijn angst in het buitenland. Dat heb ik Jeltje toen direct laten weten via WhatsApp!